ВалентинаБ » 26 апр 2024, 11:51
Я копію відгук по якому я потрапила до ясновидячої Міланії, це все правда!
дуже важко зараз знайти справжню ворожку з даром від Бога, стільки шарлатанів розвелося. У мене кілька років тому почався дуже тяжкий період. Я не могла завагітніти і чоловік мене покинув. З роботи звільнили. Я пішла до церкви, а батюшка сказав, терпи та неси свій хрест. Звернулася до психологів, вони мені кажуть тільки, що це я така погана і треба міняти себе!!! А як же тоді поганим людям щастить, а добрим ні? Марення всі ці психологи. Мені стало ще гірше, і я вирішила шукати бабусю. Знімали з мене якесь псування, свічки водили, яйця катали, молитви читали, тільки гроші даремно викинула. Почала на форумах відгуки від людей читати. Потрапила на відгуки про ясновидецю Міланію. Вона у Києві, але я зателефонувала. І вона сказала, що може онлайн прийняти по телефону. Потрібно було фото надіслати. Я спочатку боялася, не вірила, що можна по телефону щось сказати. Але ризикнула, втрачати вже нема чого. І була в шоці, коли Міланія чітко по фото про мого колишнього чоловіка розповіла про мою сестру. Потім сказала звідки ці мої проблеми, мені прям очі розплющилися, що мені було важливо, Міланія не ворожка, вона так людину бачить, не користується картами чи ще чимось, у неї справжній дар. Всім кому потрібна реальна допомога, хто хоче розібратися у своєму житті, йдіть до неї. Не бійтеся прийому по телефону, якщо не можете приїхати. +380677614751