Віктор » 10 сен 2026, 08:43
Дуже боляче було пережити момент, коли від мене пішла моя дружина. Коли в нашій країні почалася війна, вона разом із дітьми виїхала за кордон, а я залишився тут. Спочатку між нами все було нормально. Ми постійно спілкувалися, телефонували одне одному, підтримували зв’язок. Але з часом я почав помічати, що вона змінюється. Спочатку її почали дратувати якісь дрібниці, потім вона все рідше брала слухавку, стала холоднішою і віддаленішою. А одного дня просто подзвонила мені й сказала, що хоче розлучення. Я був у справжній паніці. Не розумів, що сталося, у чому я винен, що зробив не так. А потім почув найболючіше: «Я зустріла іншого». Для мене це був удар. Я намагався зробити все можливе, щоб повернути сім’ю, шукав різні способи, звертався до багатьох людей, багато з ким розмовляв, але всередині постійно відчував, що це не ті люди і не той шлях. Так я врешті вирішив звернутися до Марфи. І вже з перших хвилин нашої розмови я зрозумів, що переді мною незвичайна людина. Вона почала говорити такі подробиці про моє життя і наші стосунки, яких просто не могла знати від сторонніх людей. Я сидів і думав лише про одне: звідки вона це знає? Саме тоді в мене вперше з’явилося відчуття, що я нарешті звернувся до людини, яка справді розуміє, що відбувається. Я попросив її допомогти мені. Сьогодні моя дружина знову поруч зі мною. Я безмежно вдячний Марфі за її допомогу і за те, що в той момент, коли я вже майже втратив надію, вона допомогла мені повернути мою сім’ю. Тел. +380931150260