serduk » 28 авг 2023, 15:57
десь 5 років назад в моєму житті почало все рушитися. Я не знав, що робити. Радився з друзями, але зрозумів, що вони лише радіють моїм проблемам. Потім звернувся до психолога, це викачка грошей!!! Вона мала більше проблем ніж я, але при тому намагалася мені довести, що я поганий і не правильно себе поводжу і що мені треба мінятися. Потім пішов до церкви, батюшка сказав, що треба терпіти, що нам дають. Але віруюча людина, і знаю, що Бог створив нам для радості і щастя, і ніде в Біблії не написано, що ми маємо терпіти, бо ми самі творимо свою долю. Тоді я вирішив шукати людину з даром. Я не вірю в карти, в таро, в гадалок, вважаю це гріхом. Але вірю, що існують люди, які бачать і вміють більше ніж звичайні люди. Шукав я довго. Як я зрозумів, шахрайки шарлатнки самі про себе пишуть відгуки, називають себе ясновидицями, а насправді лише гадають і залякують. Не буду писати скільки раз мене надурили і скільки раз в мене опустилися руки. Але випадково в інстаграм наткнувся на milaniya_zlatova і просто втратив дар мови, бо все що пані Міланія писала, то наче було з моєї душі. Вона зробила мені чистку, під час якої розповідала навіть моє дитинство, наче знала мене і була там. Це дійсно наукова робота, видно, що вона дуже освічена людина. Дякуючи їй, я виліз з того болота і нарешті все, про що я мріяв почало збуватися. 0677614751 кому треба дійсно змінити життя, а не в ігри пограти, то ідіть до неї.