АнастасіяЯ » 14 апр 2024, 04:30
Я щаслива, що познайомилася з ясновидицею Міланією (0677614751). Якщо у вас проблеми в житті, скористайтеся нагодою потрапити на прийом до Міланії. Я знайшла її контакти та відгуки в інстаграмі milaniya_zlatova Я прочитала в інстаграмі, що вона не користується картами та рунами і вирішила позвонити та записатися на прийом. На прийомі Мілана сказала як виправити те, що мене хвилювало (За 38 років проблем я назбирала немало: проблеми з чоловіком та дітьми, роботи немала, з батьками не знаходила спільну мову, грошей весь час не вистачало на життя, кредити, як аркан на шиї, пішли збої по здоров'ю..лікарні). Мілана розложила все по полочкам, вказала на мінуси, де саме відбулися збої в моєму житті. Я зрозуміла на яких етапах мого життя я допустилася помилок. Невдовзі я зробила чистку у Мілани. Якась унікальна процедура, після неї як на світ заново народилася. Здоров'я покращилося, знайшла роботу в непоганій компанії(честно, і не надіялась на таке), негаразди стали відступати, а проблеми вирішуватися. З дітьми стала налагоджуватися ситуація, з чоловіком перестали сваритися (я скажу навіть більше на вулиці чоловіки на мене стали звертати увагу), я стала більше жіночною. До чистки на душі було важко, всю роботу робила важко, з каменем, а після чистки якось все з легкістю пішло. Тепер плани на життя маю великі. Кому треба йдіть до Мілани, вона допоможе.