Оксана Валеріївна » 10 авг 2024, 06:19
Хочу розповісти свою історію. Я київлянка і мені було 34 роки, коли я почала шукати допомогу, бо розуміла, що в мене невдачі на роботі, розвал в сім’ї, погане здоров’я і ще куча проблем. Декілька разів невдало сходила до гадалок, які мені не допомогли. Розуміла, що гадання це гріх, але все одно боязно йшла до гадалок, щоб хоть якось налагодити своє життя. Одного разу, шукаючи відгуки на форумах в інтернеті натрапила на відгук про ясновидицю. Ясновидиця в Києві! Ясновидиця, яка сидить навпроти тебе і бачить все твоє життя з дитинства і твоє майбутнє без всякого гадання. Я дуже зраділа цій інформації і відгуку. Відгук був про Міланію (+380677614751). Коротко скажу, що робота Мілани дуже потужна! Сама важлива процедура, після якої кардинально змінюється ваше життя – це чистка вашого біополя. Я її зробила. Весь бруд та негатив, який накопичився в мені за все моє життя з мене вийшов у вигляді невеликих хвороб і почалося нове життя із чистого листа. При чистці Мілана ставить захист біополя на все життя. На цьому діяльність Міланії не закінчується. Ще вона робить різні обряди. Я замовляла обряд на підвищення фінансів. Зараз мій дохід підвищився в три рази, за що я дуже вдячна Мілані (0677614751). Зараз я звертаюся тільки до Міланії, бо знаю, що буде результат.