дтвплавижл » 24 окт 2023, 11:00
Я раніше не розумів різниці між гадалками та справжніми ясновидицями і два роки бігав по шахрайкам, які мені пасьянси на картах або таро розкладали, яйця катали, молитви читали, віск лили і руками водили. І після того мені тільки гірше ставало. До психологів ходив, які мені роказували, що то я такий поганий і все не вірно роблю, тільки принижували мене ті горе спеціалісти, які самі в жопі живуть, а при тому інших вчать. Свічки в церкві ставив і молився. Але не було полегшення, лише все в житті втрачав і втрачав. Вже коли зневірився, то попав до дуже розумної жінки, вона дуже жорстка і навіть перший раз трубку кинула, але мені потрібна була допомога, я зрозумів інтуітивно, що це саме вона. Спочатку був прийом по телефону, вона на всі мої питання відповіла, все пояснила чому і як, про інших людей теж по фото правду розказала, так наче вона їх сама знає. Потім я в київ приїхав на чистку. І то дійсно якесь диво, вона під час чистки розказувала все моє дитинство, подіїї описувала, я фізично відчував як з мене гадість виходить і мозком розумів чому так сталося в моєму житті. Зі свого досвіду скажу, вона дійсно має справжній дар, бо як то можливо бачити моє дитинство и описати його і людей....найкращий спеціаліст пані міланія 1574167760. І ще скажу після тих всіх зневірянь, не беріть гріх на душу ходячи по дешевих гадалках, бо шарлатанки, які називають себе ясновидицями, а при тому використовують таро чи карти, то насправді просто навчені звичайні люди, кожен може купити колоду і навчитись щось розкладати, але така людина нічим не дпопоможе, ви лише гірше собі зробите.